Ramen & Deuren

014/63.86.00
info@bvbramen.be

Over ons

Maak gebruik van onze jarenlange ervaring en vraag om ons advies

BVB ramen en deuren is gestart in 2006

Na meer dan 10 jaar in de sector te werken besloot ik om zelfstandige in bijberoep te worden. Door de groeiende interesse in ons bedrijf werd ik na 2 jaar genoodzaakt om te starten als volledig zelfstandige.

Eind 2011 heeft BVB ramen en deuren zijn intrek genomen in de nieuwe toonzaal met kantoor en magazijn.

BVB ramen en deuren is bewust een kleine onderneming waarbij de zaakvoerder steeds mee naar de werf gaat zodat kwaliteit en een goede service ALTIJD op de eerste plaats komen.

Reynaers installer
Als officiƫle Reynaers Installer van de Reynaers aluminium ramen en deuren kunnen wij borg staan voor een correcte constructie van het schrijnwerk en een vakkundige plaatsing. Onze klanten hebben dus de mogelijkheid om te rekenen op kwalitatief uitmuntende ramen en deuren.

Het BVB Ramen en Deuren Verhaal

Net ten Zuiden van de Nederlandse grens bevind zich het dorpje Arendonk, thuisbasis van BVB Ramen en Deuren. Sedert 2011 hebben we onze intrek genomen in een gloednieuwe toonzaal met kantoor en magazijn te Hazegewoud waar u diverse modellen kan ontdekken en bekijken.

BVB Ramen en deuren heeft meer dan 20 jaar ervaring in de sector waarvan 10 op zelfstandige basis. Wanneer je kiest voor BVB Ramen en Deuren, dan kies je voor meer allen een raam of deur. Je krijgt de ervaring en service van onze professionals die trots toegewijd zijn aan uw tevredenheid.