Ramen & Deuren

014/63.86.00
info@bvbramen.be

Aluminium Ramen en Deuren

Maak gebruik van onze jarenlange ervaring en vraag om ons advies

De sterkte en het specifieke gevoel van aluminium maken het een tijdloze keuze. Het geniet de specifieke voorkeur van architecten en huiseigenaren zowel voor hun ramen als voor hun deuren.

Voordelen van Aluminium

  • Dun Profiel
  • Duurzaam
  • Beperkt Omvang van het frame
  • Lage Onderhoudskosten

Licht en toch duurzaam. Aluminium ramen en deuren kunnen samengesteld worden met diverse combinaties. De beperkte omvang van het frame trekt de aandacht naar het raam en vervolgens het uitzicht dat het geeft.

Wij gebruiken aluminium om een vrijwel onderhoudsvrij exterieur te plaatsen dat bestand is tegen de weerselementen. De veelzijdigheid ervan geeft ons de mogelijkheid om een keuze aan te bieden uit verscheidene kleuren in praktisch elke vorm.

In vergelijking met hout of pvc, geleidt aluminium minder hitte en koude. Combineer dit met het thermisch geïsoleerd glas en u zal de kosten ervan op korte termijn terugverdienen dankzij besparing op verwarmingskosten.

Resoluut kiezen wij voor Reynaers Aluminium. Hun innovatieve en duurzame aluminium producten zijn toonaangevend op de Europese markt en worden gebruikt voor ramen, deuren, schuiframen, glasgevels, etc. Bovendien voldoen ze ook steeds aan de hoogste normen betreffende comfort, veiligheid en energie-efficëntie.

Aluminium ramen

Bjorn Van Baelen

  0477 / 593.032

Ontdek Reynaers Aluminium Ramen en Deuren

Aluminium Ramen

Aluminium Ramen

Zeer populair bij architecten. Aluminium ramen helpen het accentueren van de strakke lijnen van modern design. Deze ramen zijn niet enkel mooi, maar ook uiterst duurzaam. Aluminium ramen hebben de flexibiliteit om toepasbaar te zijn bij een veelvuldigheid aan projecten.

Aluminium Deuren

Aluminium Deuren

Onze aluminium deuren zijn robuust, sterk en zeer veilig. Kies uit honderden kleuren en afwerkingen zoals glans, metallic of mat afwerking. Een aluminium deur voor elk project, van residentieel tot commercieel.

Aluminium Schuiframen

Aluminium Schuiframen

Laat meer natuurlijk licht binnen in de kamer met onze aluminium schuifsystemen. Ze zijn de perfecte oplossing om ruimte te maximaliseren en de obstakels tussen binnen en buiten te minimaliseren.

Glasgevel

Glasgevel

Deze indrukwekkende glaspartijen zijn perfect uitgerust zodat ze kunnen omgaan met de vereisten van de woon- en werkomgeving. Geef uw moderne gezinswoning een tikkeltje extra.

Reynaers Producten

MasterLine 8

Het MasterLine 8 systeem is geschikt voor elke architectuurstijl, met een uitgebreide keuze aan designvarianten.

Voordelen van Reynaers MasterLine 8

  • Lucht-, Wind- & Waterdicht
  • Hoge Stabiliteit
  • Energie Efficiënt
  • Beperkte Inbouwdiepte

MasterLine 8 is een uniek systeem voor ramen en deuren, kent ontelbaar veel designmogelijkheden die gecombineerd worden met superieur resultaat op vlak van prestaties en productiesnelheid.

Het systeem is geschikt voor elke architectuurstijl dankzij de uitgebreide keuze aan designvarianten. Bovendien blinkt MasterLine 8 uit in thermische isolatie, maar ook in lucht- en waterdichtheid. De beperkte inbouwdiepte van 87mm is ook een enorme troef.

Het weerspiegelt de hedendaagse architectuurtrend van maximaal daglicht, gecombineerd met een superieure isolatie.

Winddichte Ramen

MasterLine 8 biedt een uitstekende waterdichtheid, geeft een zeer beperkt luchtverlies tot 600Pa luchtdruk bij een uitstekende stabiliteit. Deze uitstekende prestaties kunnen behaald worden dankzij het algemene concept en de optimale overlapping van de dichtingen tussen kader en vleugel.

Gebruik makend van smalle maar tevens stevige profielen, is de MasterLine 8 perfect geschikt om grote elementen te fabriceren. Op die manier komt het tegemoet aan de behoefte van maximaal daglicht en zonnewinsten binnenin de woning waar architecten zo naar verlangen.

Energiezuinige Ramen

De MasterLine 8 bestaat in talrijke designvarianten met meerdere isolatieniveaus. Zo is er een oplossing voor elk type woning. Of het nu voor passiefhuizen is of huizen met een hoge isolatiegraad en laag energieverbruik. Dankzij de integratie van nieuwe en slimme materialen kan u de keuze maken uit 3 verschillende isolatieniveaus.

In zijn basisversie kan de MasterLine 8 raamreeks toegepast worden tijdens een renovatie met beperkte isolatie vereisten. Voor nieuwbouwwoningen en lage-energie woningen is het aangeraden om voor de hoog isolerende variant MasterLine 8 HI te kiezen.

MasterLine 8 HI+ is de meest isolerende variant uit de MasterLine reeks en maakt gebruik van innovatieve isolatiestrips die ingebouwd worden met een lage emissie folie. Door de warmte te reflecteren en vast te houden, wordt de isolatie aldus geoptimaliseerd.

Op Maat Gemaakt en Vormgegeven

Kies uit meer dan 400 RAL-kleuren en uit één van de drie designvarianten. Zo kiest u zelf de look en feel waarmee dit systeem afgewerkt zal worden, op die manier is het geschikt voor elke woonstijl. Bovendien voorziet MasterLine 8 nieuwe openingswijzen voor kaders van diverse afmetingen, zoals enkele of dubbele balkondeuren met minimale drempels voor zowel naar binnen als naar buiten openende elementen.

Masterline Functioneel

Functioneel

De sobere en ongecompliceerde functionele stijl van Reynaers is de standaarduitvoering van hun raam- en deurprofielen. Het blinkt uit in zijn eenvoud en zorgt voor een tijdloos design.

Masterline Renaissance

Renaissance

Bent u meer te vinden voor detail? Dan is het raam- of deurprofiel Renaissance misschien wel iets voor u. Het reliëf in de profielen geeft een esthetische meerwaarde aan woningen in een traditionele of rustieke stijl. Het design is uitermate geschikt bij een renovatie of restauratie.

Masterline Deco

Deco

Exclusief voor de MasterLine 8 is er de nieuwe designvariant Deco. De unieke afgeschuinde lijnen van dit raamprofiel zijn perfect combineerbaar bij een moderne of hedendaagse architectuurstijl.