Ramen & Deuren

014/63.86.00
info@bvbramen.be

Aluminium Glasgevel

Maak gebruik van onze jarenlange ervaring en vraag om ons advies

Het unieke uitzicht waarvan u altijd droomde kan u bekomen door middel van een aluminium glasgevel te plaatsen.

Voordelen van Aluminium

  • Architecturaal effect
  • Duurzaam
  • Stevige Constructie
  • Weinig Onderhoud

Het is de droom van elk gezin om dankzij een glasgevel meer daglicht binnen te laten en een harmonieuze overgang tussen huis en tuin te creëren. Om dergelijke grote ramen in een woning toe te passen heeft u nood aan een stevige constructie.

Aluminium is niet enkel licht en dun, maar ook bijzonder sterk en kan dus voor een duurzame en stevige constructie zorgen om grote glaspartijen te dragen. Bovendien geeft het een moderne look aan uw woning en vereist het weinig onderhoud.

Wij staan u graag bij met nuttig advies om de juiste esthetische keuze te maken uit de vele verschillende stijlen en honderden verschillende kleuren en afwerkingen voor zowel binnen als buiten gaande van een matte of glanzende afwerking tot een krasvaste Coatex afwerking of zelfs een realistisch houteffect.

Aluminium glasgevels bieden u eindeloos veel designmogelijkheden. Bovendien zijn ze goed uitgerust om te voldoen aan al uw vereisten voor de woon- of werkomgeving van een gebouw. Glasgevels kunnen toegepast worden bij een verscheidenheid aan projecten waaronder nieuwbouw woningen, maar ook commerciële gebouwen.

Glasgevels zijn robuust, thermisch efficiënt en sterk. Ze voldoen aan de hoogste standaard in energie efficiëntie en veiligheid. Door de sterkte en stabiliteit van aluminium voldoet het aan alle vereisten om grote glasoppervlakken te ondersteunen met een maximale benutting van licht.

Als officiële Reynaers Installer van Reynaers aluminium glasgevels kunnen wij borg staan voor een correcte constructie van het schrijnwerk en een vakkundige plaatsing. Onze klanten hebben dus de mogelijkheid om te rekenen op kwalitatief uitmuntende glasgevels.

Aluminium glasgevel

Bjorn Van Baelen

  0477 / 593.032

Reynaers Installer