Ramen & Deuren

014/63.86.00
info@bvbramen.be

Aluminium schuiframen

Maak gebruik van onze jarenlange ervaring en vraag om ons advies

Aluminium schuiframen hebben de flexibiliteit om een veelvuldigheid van projecten af te werken. Variërend van moderne woningen tot commerciële toepassingen.

Voordelen van Aluminium

  • Voelt Glad Aan
  • Duurzaam
  • Beperkt Omvang van het frame
  • Lage Onderhoudskosten

Aluminium schuiframen waren ooit alleen te vinden in de huizen van de rijke aristocratie. Moderne productietechnieken hebben er echter voor gezorgd dat ze vandaag de dag op grotere schaal beschikbaar zijn. En dat met meer keuze dan ooit.

Met een aluminium schuifdeuren kan u de natuur binnen uitnodigen en voegt u een extra dimensie toe aan uw woonkamer. Vlaamse huizen bestaan in allerlei vormen en maten, daarom zullen de schuifdeuren in deze huizen ook in tal van vormen en maten bestaan.

Met keuze uit verscheidene combinatiemogelijkheden is er genoeg variëteit voor design toepassingen. Of het nu gaat om een groot huis, een klein huis, een traditioneel of hedendaags huis, wij hebben de oplossing voor u.

Ons gamma bestaat uit aluminium schuiframen die gemaakt zijn voor een vlotte werking met mooie afwerking. Ze kunnen aangepast worden voor linkshandige of rechtshandige bediening. Wij voldoen aan al uw wensen met onze schuiframen met slank profiel.

In vergelijking met hout of pvc, geleidt aluminium minder hitte en koude. Combineer dit met het thermisch geïsoleerd glas en u zal de kosten ervan op korte termijn terugverdienen dankzij besparing op verwarmingskosten.

Resoluut kiezen wij voor Reynaers Aluminium. Dankzij hun innovatieve en duurzame aluminium schuiframen kan u een groot glasoppervlak creëren waardoor er meer natuurlijk licht de kamer zal verlichten. Het is de perfecte oplossing om ruimte te maximaliseren en barrières te minimaliseren.

Aluminium schuiframen

Bjorn Van Baelen

  0477 / 593.032

Reynaers Installer