Ramen & Deuren

014/63.86.00
info@bvbramen.be

Aluminium Deuren

Maak gebruik van onze jarenlange ervaring en vraag om ons advies

Creëer een indrukwekkend entree tot uw huis met een prachtige aluminium deur van topkwaliteit.

Voordelen van Aluminium

  • Voelt glad aan
  • Duurzaam
  • Licht en Dun
  • Weinig Onderhoud

Kiezen voor een aluminium deur is kiezen voor een materiaal dat weinig onderhoud vereist en zich sterk kan houden in zelfs de slechtste weersomstandigheden. Bovendien is het een veelzijdig product waar u de keuze heeft uit elke kleur die u zich kan bedenken.

Het frame is niet enkel licht en dun, maar heeft ook dezelfde duurzaamheid als alle andere aluminium producten. Aluminium deuren zorgen voor meer appreciatie in elke ruimte waarin ze geplaatst worden.

Om de juiste keuze te maken, staan wij u bij vanaf het eerste concept tot de uiteindelijke plaatsing en afwerking. Wij voorzien u van het nodige advies en nuttige tips zodat u een geïnformeerde keuze kan maken uit onze ruime selectie afwerkingen, glastypes, kleuren en zoveel meer.

Aluminium deuren is de ideale keuze voor elke architect, aangezien zij de lijnen van een moderne woning benadrukken. Aluminium deuren kunnen toegepast worden bij een verscheidenheid aan projecten waaronder nieuwbouw woningen, maar ook commerciële gebouwen.

In vergelijking met hout of pvc, geleidt aluminium minder hitte en koude. Combineer dit met het thermisch geïsoleerd glas en u zal de kosten ervan op korte termijn terugverdienen dankzij besparing op verwarmingskosten.

Als officiële Reynaers Installer van Reynaers aluminium deuren kunnen wij borg staan voor een correcte constructie van het schrijnwerk en een vakkundige plaatsing. Onze klanten hebben dus de mogelijkheid om te rekenen op kwalitatief uitmuntende deuren.

Aluminium deuren

Bjorn Van Baelen

  0477 / 593.032

Reynaers Installer