Ramen & Deuren

014/63.86.00
info@bvbramen.be

Aluminium Ramen

Maak gebruik van onze jarenlange ervaring en vraag om ons advies

Aluminium ramen verreiken de plaatsen waar we leven en werken. Zowel bij nieuwbouw als bij renovatie bepalen de ramen de uitstraling van een woning.

Voordelen van Aluminium

  • Verschillende designvarianten
  • Duurzaam
  • Beperkt Omvang van het frame
  • Weinig Onderhoud

We gebruiken aluminium om een virtueel onderhoudsvrij exterieur te leveren dat bestand is tegen de weerselementen. De veelzijdigheid van aluminium geeft ons de mogelijkheid om elke kleur die u maar kan bedenken te voorzien.

De beperkte omvang van een aluminium frame plaatst de focus op het glas en vervolgens het uitzicht waarvan u geniet. Op die manier zorgen aluminium ramen ervoor dat ze een ruimte waardevoller maken.

De juiste keuze maken is daarom zeer belangrijk. Van het eerste idee tot de uiteindelijke afwerking, staan wij u graag bij met de nodige informatie zodat u de juiste keuze kan maken uit onze brede waaier aan afwerkingen, glas, kleuren en nog zoveel meer.

Aluminium ramen hebben de voorkeur bij veel architecten omdat ze de strakke lijnen van moderne woningen accentueren. Bovendien zijn aluminium ramen niet ontworpen als goedkoper alternatief, maar eerder als een veelzijdig product dat dienst kan doen voor een verscheidenheid aan projecten zoals nieuwbouw huizen tot commerciële toepassingen.

In vergelijking met hout of pvc, geleidt aluminium minder hitte en koude. Combineer dit met het thermisch geïsoleerd glas en u zal de kosten ervan op korte termijn terugverdienen dankzij besparing op verwarmingskosten.

Als officiële Reynaers Installer van Reynaers aluminium ramen kunnen wij borg staan voor een correcte constructie van het schrijnwerk en een vakkundige plaatsing. Onze klanten hebben dus de mogelijkheid om te rekenen op kwalitatief uitmuntende ramen.

Aluminium ramen

Bjorn Van Baelen

  0477 / 593.032

Reynaers Installer